תרופות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

23/12/2013 | 03:57 | מאת: ניר

היי אני סובל מעצירות ועד לא מזמן הייתי נוטל תרופות - ציפרלקס עם וולבוטרין. את הציפלרקס כבר חודשיים אני לא לוקח ואת הוובלוטרין 40 יום אבל עדיין יש לי עצירות מסויימת עם יציאות חלקיות בלבד. שאלתי היא האם ברגע שמפסיקים לקחת תרופות מהסוג הזה העצירות אמורה לחלוף מיד או שיכול לקחת לזה זמן אפילו שהתרופה ממזמן כבר לא בגוף? בנוסף, האם דיכאון יכול לגרום לעצירות והאם מתח נפשי יכול לגרום לעצירות? בתודה

24/12/2013 | 18:15 | מאת: שלומי

מתח נפשי גורם לעצירויות. תשלב הליכה 40 דקות לפחות 3 פעמים בשבוע וגם המתח הנפשי ירד.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול