תופעות לוואי לנטון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/12/2013 | 17:39 | מאת: אסף

שלום,לאחר מס' פעמים תכופות שסבלתי מצרבת קשה,קיבלתי הפניה לבדיקת גסטרוסקופיה,בסיום הבדיקה אובחן לי "ESOPHAGEL REFLUX" לטיפול ניתן לי LANTON לפני האוכל,ואחרי האוכלKARIN +MOXYVIT כ מאז כ שבוע לאחר תחילת הטיפול אני מתעורר מס' פעמים באמצע הלילה עם טעם מר חזק בפה שרק עם שתיית מים הוא עובר (וגם לא לגמריי) שכן התופעה תחזור שוב במהלך הלילה . הדבר מאד מפריע ורציתי לדעת מה הסיבה לכך? ואם יש קשר לתרופות אותם התחלתי ליטול?האם אלו תופעות לוואי שכיחות ? אשמח לתשובה מהירה שכן זה מצב בלתי נסבל..תודה רבה,אסף.

זו בהחלט תופעת לוואי של הכדורים - תשלים את הטיפול עד תום אחרת החייידק עלול להישאר חזק יותר

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול