סלמונלה בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/12/2013 | 08:54 | מאת: אילנה

אני בת 56 עובדת כגננת. סטרילית באופיי. מזה כחודשיים אני מרגישה הרגלי יציאות שונים : תדירות שונה וסוג יציאה שונה - יותר רכה וגם ירדתי במשקל (כ-3 ק"ג) בבדיקת צואה שעשיתי נימצא החיידק סלמונלה. האם הסימפטומים מתאימים למימצא בבדיקה ומה הטיפול המומלץ במצבי. קראתי שבמצבים מסויימים אין צורך בטיפול אך אני יורדת במשקל... אודה לתשובתך.

הסלמונלה יכולה להסביר את תסמינייך, אך אם נמשך כל כך הרבה זמן מומלץ כן לטפל. מאוד תלוי איזה סלמונלה נמצאה לך, טיפי או נון - טיפי, כדי להחליט על סוג הטיפול האנטיביוטי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול