אשמח לדעתכם

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

19/12/2013 | 00:03 | מאת: מיכל

שלום..אשמח לחוות דעתכם מכיוון שהרגשה מאד מאד לא נוחה.. אני בת43 סובלת מסכרת נעורים מיאסטניה גרביס וקרישיות יתר. מטופלת במשאבת אינסולין,סטרואידים במינון משתנה במהלך השנים בין90מ"ג ל30מ"ג ליום טיפולי פלסמה וחודשים אחרונים במטטרוקסט. בחודשים האחרונים סבלתי מבחילות קשות שתורגמו כתופעת לוואי למטוטרקס אך הטיפול הופסק לפני שבוע פלוס והבחילות ממש לא הן מופעיות כמעט בכל שעות היום. כבר תקופה ארוכה שאני מתלונת על הרגשה מאד לא נוחה בחזה מן לחץ אך נבדקתי לבבית ונמצא [ברוך ד] ולכן הפסקתי לדווח על כך אך ההרגשה נשארה ..לפני שנה פלוס עשיתי בדיקות דם שנשלחתי ע"י אורולוג עקב דלקות שתן שלא מסתימות ונמצא בין היתר 2 סוגי קנדידה טופלתי אנטיביוטית אך ללא שיפור..לאחר התיעצות עם רופאה המטולוגית עלתה האפשרות לפטריה בוושט...מכיוון שההרגשה מאד מאד לא נעימה נסיתי לקבוע תור לגסטרולוג אך המועד הקרוב הוא עוד כמעט חודשים אשמח אם תוכלו להגיד לי מה עלי לעשות על מנת לגרום לקצת הטבה..סליחה על האורך ותודה על התשובה..

לדעתי יש התוויה חד משמעית לביצוע גסטרוסקופיה בהקדם ולא מקובל עלי דחייה כה ארוכה במקרה כה מורכב כמוך

28/12/2013 | 20:50 | מאת: מיכל

קודם כל תודה רבה על התשובה... הצלחתי בזכות מזכירה במכבי להשתחל לגסטרואנטולוגית. נשלחתי ע"י לגסטרונקופיה אך היא התעקשה במסגרת בי"ח.. מכיוון שכל טיפולי ורופאי הם בבלינסון נתתי למכון בבלינסון את ההפניה.. לא ניתן לי עדין מועד אך נאמר לי שממוצע הוא בערך חודשים שלוש..מקווה שזה יהיה בכל זאת קצת מהר יותר.. כי הרגשת הבחילה מאד לא נוחה.. שוב תודה מיכל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול