אני בן תמיד סבלתי מכאבי בטן. לפני 3 שנים בלעתי כדו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/12/2013 | 15:16 | מאת: אליה

הבעיה היא שתמיד הבטן שלי מנופחת. ולפעמים בחילות. ובצד ימין למטה בבטן אני מרגיש אי נוחות כאלו נפיחות שאני שוכב או מתכופף. ולפני כמה חודשים היה לי כאב חד פעמי של 3 ימים שלא יכולתי לזוז. עשיתי בדיקות דם. תקין. בדיקת צואה תקין. אולטרא סאנד תחתונה ועליונה תקין. מצלמה דרך הפה אמרו שיש דלקת קטנה מהחיידק. אבל לא נראה לי שזה קשור.. לפי דעתך אולי צריך לעשות קולונסקפיה. או מה צריך לעשות.תודה

15/12/2013 | 15:19 | מאת: אליה

15/12/2013 | 17:44 | מאת: אליה

גם ירדתי במשקל 6 קילו בחצי שנה ובשבועים האחרונים לבד ירדתי 2 קילו. אם תאבון רגיל ואפילו יותר מידי. בבקשה אני מודאג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול