צואה דלילה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/12/2013 | 23:48 | מאת: יונתן

שלום דר כבר הרבה זמן שהצואה שלי לפעמים דלילה. הכוונה היא לא לשלשול אלא פשוט לקקי שהוא לא סמיך ולא גוש אלא נמרח. הדבר מעוד מפריע לי(בעיקר מבחינה הגיינית ואסתטית). מה יכולות להיות הסיבות לכך? יש לציין שגם לפעמים מופיע גרגרים על הצואה ושמתי לב שזה קורה בעיקר אחרי שאני אוכל מוצרי חלב אבל מדגיש שלא רק! תודה

צואה רכהיכולה להיות כתוצאה מסיבות רבות כמו תזונה , זיהומים רגישויות וכו.. כדאי לגשת קודם לרופא משפחה לביצוע בדיקות דם מלאות ובדיקות צואה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול