תוצאות גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/12/2013 | 17:00 | מאת: שלום

שלום בבדיקה גסטרוסקופיה נמצא חיבור ושט קיבה בגובה 40 ס"מ מן השניים בקע היאטלי , בליטה קטנה בושט אמצעי כ 5 ממ בקוטר עם רירית תקינה לחלוטין מעליה ,רירית ושט קיבה ותריסריון תקינה. שאלתי מה המשמעות של מציאת בליטה POLYP COLON קטנה האם מחייבת מעקב כלשהו תודה

האם נלקחה ביופסיה (דגימה ) מהבליטה הקטנה. קשה לדעת מהתיאור. לא בטוח שאכן מדובר בפוליפ. אבל מי שביצע את הבדיקה אמור לומר לך האם לעקוב או לא.

12/12/2013 | 14:27 | מאת: שלום

שלום רב לא נלקחה ביופסיה , לא התבקשתי להיות במעקב אלא לשמור על דיאטה עקב רפלוקס וטיפול באמפרדוקס למספר חודשים תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול