בבקשה עזרה, לבתי הפעוטה יש כאבי בטן עזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/12/2013 | 21:33 | מאת: כרמית

שלום רב, בתי בת שנה ושמונה חודשים. קצת רקע בקצרה: לא ידוע על אלרגיות נכון להיום, אוהבת לאכול וגם לנשנש, שותה מים, גם בקבוק נוטרילון כפעמיים ביממה. מגיל ינקות סבלה מקוליק, גזים, גרייפווטר הציל אותנו, וגם סימיקול לפעמים. סבלה מקוליק עד גיל שנה בערך, וכשצמחו לה שיניים היה לה בטן רגישה וסבלה מגזים. לפחות.כמה.פעמים בשבוע בשנת.הלילה בוכה מכאבי בטן שנרגעים אחרי הוצאת גזים. שבוע שעבר היה לה חום גבוה ודלקת אוזניים וכבר מיום שישי סובלת מכאבי בטן עזים, בעיקר בשינה. חשוב לציין שהתיאבון שלה לא רגיל, בקושי רוצה חלב וגם דברים שאוהבת (אולי בחילה??) אני שולחת מחר בדיקות לתרבית צואה, אבל אני לא יודעת מה לעשות, אף פעם לא כאבה לה ככה הבטן אשמח לכל תשובה, תודה מראש! סליחה על המגילה..

ייתכן שמדובר בזיהום וירלי .אבל קשה מאוד לענות בלי לבדוק וגם מדובר בילדה. עדיף לפנות לרופא ילדים עאו גסטרו ילדים. תודה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול