הקאות תכופות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/12/2013 | 16:26 | מאת: מעיין

שלום רב, בת 25, ללא בעיה רפואית, במשך שבועיים הקאתי לפחות 5 פעמים. הופנתי לבדיקת דם על ידי רופא משפחה, שאמר שאינו רואה דבר היכול להעיד על בעיה כלשהי. אמר כי יכול להיות וירוס... המליץ לי במשך שבועיים לא לאכול שומנים ולחיות על לחם קלוי ואורז. היום חזרתי לאכול סדיר, כי כבר הרגשתי בסדר ושוב בחילות והקאות ... למיטב הבנתי וירוס הקאות אף פעם לא נמשך יותר מיומיים שלושה, האם יש טעם להתפנות למיון ?

ארועי בחילה והקאה יכולים להיות ממקור של הריון - בבחורה צעירה יש לשלול. כמו כן ממערכת מרכזים מרכזית - ראש וממערכת השמיעה - א.אג. אבל ממליצה גם גסטרוסקופיה אם יימשכו ארועי בחילה והקאה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול