חיידק ארור !

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/12/2013 | 23:23 | מאת: אלמוג

יש לי את הליקובקטר פלורי . חזר אלי שוב אחריכמעט של חצי שנה שקטה לחלוטין אחרי שעשיתי טיפול אנטיביוטי משולש. אין לי שום רצון לחזור על האנטיביןטיקה זה דבילי ביותר מכיוון שהחיידק מפתח חוזק יותר כך . יש את הmastic gum שבחו"ל זו התרופה האולטימטיבית לחיידק משום מה בארץ אדישים ועצלנים לפתרונות לחיידק הזה . מישהו יודע איפה ניתן להשיג את זה ? מינון ? למשך כמה זמן ? תודה

רק 80 אחוז מהאוכלוסיה מצליחים להירפא מהחיידק בפעם הראשונה ולכן את ב"חברה טובה". דווקא יש טיפולים נוספים מאוד טובים - מסוג אנטיביוטיקה שיכולים להכחידו. את המסטיק גם לא מכירה. אם את רוצה קבעי תור למרפאת גסטרו לקבל טיפולים קונבנציונליים מקובלים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול