אומפרדקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/12/2013 | 19:42 | מאת: שירי

רציתי לשאול לגבי התרופה אומפדקס: 1. האם היא ממכרת? 2. האם ניתן להתשמש בה חודש ולהפסיק במידה ויש הטבה במצב? 3. אם לקחתי אותה שעתיים לפני האוכך, השפעתה מתבטלת? המון תודה.

התרופה אינה ממכרת. אין טעם לקחת שעתיים לפני האוכל. חייבים לקחת אותה ועשרים דקות אחרי לאכול משהוא, אחרת לא עובדת. כאילו לא לקחת. חודש שימוש לא מספיק עדיף חודש וחצי. תמיד כשמפסיקים יש ריבאונד. צריך לקחת בחשבון החמרה קלה ואז זה מסתדר בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול