כאבים בבטן עליונה - צד ימין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/12/2013 | 17:09 | מאת: שמרית

שלום רב, מזה כשלושה חודשים אני סובלת מכאבים שבאים והולכים באיזור הבטן העליונה, בצד ימין, אפשר לומר ממש מתחת לצלעות. מדובר בכאבים שמתחזקים לאחר אכילה, אך גם בימים אשר איני אוכלת דבר הם שם. בבדיקת דם ובבדיקת אולטרסאונד (בטן עליונה + כליות) לא נמצא דבר. הכאבים אמנם אינם משתקים, אבל הם פוגעים בשגרה היומיומית וגורמים לתחושת חוסר נוחות במשך כל שעות היממה. אני אובדת עצות. האם יש לכם חשד במה מדובר? אולי בדיקות שכדאי שאבצע? תור לרופא גסטרו יש לי רק בעוד כחודש וחצי... תודה רבה, שמרית.

05/12/2013 | 16:53 | מאת: שמרית

יציאות תקינות, אין הקאות. יש ריפלוקס שמלווה אותי כבר מספר שנים. בת 25.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול