תוצאות סי טי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

03/12/2013 | 10:39 | מאת: סיגלית

שלום רב עקב בקע שהתגלה מסוג שפיגלן שהתגלה בבטן - אימי נשלחה לסי טי בטן .להלן תוצאות - עליה שמאלית מוגדלת. הסתיידויות בעורקים הקורונריים ובאנולוס המסתם המיטרלי. אבנים מרובות בכיס מרה, ללא הרחבה או הסננת השומן סביבו. הכבד, הטחול,הלבלב, האדרינלים והכליות ללא עדות לממצא פתולוגי. אין לימפאידנופתיה בבטן ובאגן. המעיים ברוחב תקין. שינויים נווניים בעמוד שדרה מותני. אין עדות לבקעים בדופן הבטן. אבקש להבין משמעות התשובה. תודה.

מה מבדיוק יש להוסיף? אבנים בכיס מרה וסימנים להיזדקנות של העורקים ובלב - אפשר לגשת לקרדיולוג

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול