כאבים ולחץ בחזה לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/11/2013 | 17:13 | מאת: יעלה

שלום! לאחרונה, לאחר ארוחת הערב, אני חשה כאבים המתחילים בשיפולי הבטן התחתונה ועוברים במהירות מתחת לאיזור החזה ומוקרנים אף לגב הכאבים והלחץ חזקים מאוד ומלווים בבחילה וקשיי נשימה ואורכים כחצי שעה ויותר.חשוב לציין שאני אוכלת ארוחה קלה הכוללת סלט חביתה יוגורט ומעט לחם. התופעה חוזרת כפעם בשבוע/בשבועיים. אודה על הסבר לתופעה ומה עלי לעשות כדי למנעה. בברכה, יעלה

יש לבצע סונר בטן לשלול אבנים בכיס מרה ולפנות לגסטרואנטרולוג לשלול בעיית רפלוקס

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול