לא ברור מה קורה לי!!! דחוף...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/11/2013 | 18:45 | מאת: Efi

שלום רב, אני בת 45 וסובלת מתופעות שונות ומגוונות. הייתי שמחה לקבל כיוון, רמז או כל פיסת מידע. במדובר בתופעות שכבר מזמן אינן מאפשרות לי לנהל אורח חיים רגיל ואפילו והפכו את חיי לסיוט מתמשך: -. נפיחויות בלתי מוסברות ועלייה במשקל בקצב מהיר וזאת גם כאשר אני בתקופת דיאטה (ע"י דיאטנית) (ממידה 0 קפצתי למידה 7). -. עייפות ותשישות קשה (גם לאחר קימה משינה). -. חוסר שקט, עצבנות ורגישות יתר, מתקשה לישון בלילות. -. יציאות אינן מסודרות כלל והמעבר מעצירות קשה לשלשולים, הינו תוך זמן קצר. -. מיחושים בכל הגוף ובעיקר באזור החזה והבטן העליונה. -. גזים קשים מאוד עם ריחות קשים. -. ריח רע מהפה. -. צרבות קשות גם לאחר ארוחה קלה ביותר. -. הקאות לעיתים קרובות. ביצעתי בדיקה לחיידק ההליקובקטר, יצא חיובי, טופלתי לפני כחצי שנה ובבדיקה חוזרת, ממנו לפחות אינני סובלת. בבדיקת הדם האחרונה: MCHC תוצאה 30.8 g/dl. בייאוש טוטלי, מיום ליום אני תופחת ללא כל הסבר ואף רופא לא הצביע/מצביע לי מה הבעיה. תודה מקרב לב,

12/11/2013 | 21:27 | מאת: רחל גינגולד בלפר

מכל מה שסיפרת צריך כאן בירור מעמיק במרפאה. אני כן יכולה לומר שארועי הקאה הם סימן אזהרה ומצדיקים ביצוע גסטרוסקופיה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול