רעש חזק ומביך של גזים(נפיחות)

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/11/2013 | 12:26 | מאת: רוני

כבר מזה שנה או יותר שאני סובל מרעשים חזקים של גזים(נפיחות) כאשר אני נכנס לשירותים בבוקר, יתכן גם במהלך היום. בנוסף לרעשים אלו, מדי פעם מתווסים גם גזים בתוך הבטן, דבר שנשמע כאילו אני נופח מתוך הבטן שלי. זה נורא מביך אותי להיות ליד אנשים ובכלל להכנס לשירותים בקרבתם. אינני יודע לאן לפנות דבר זה מאוד מביך ומעיק עלי. האם ישנו פיתרון? תודה רבה רוני

הפיתרון הוא דיאטה נטולת מזונות שעושים גזים כמו קטניות, כרובית ברוקולי. כמו כן ניתן לקחת אנציפלמד שאמור לספוח גזים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול