הקאות לא פוסקות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/11/2013 | 19:34 | מאת: מרי

שלום, אני מקיאה כבר במשך חודשיים שלושה כמעט כל דבר שאני אוכלת זה מגיע למצב של 3 פעמים ביום!!!! עברתי בדיקה להליקובקטר ואין לי את החיידק!!! מה יכולה להיות הסיבה להקאות????

ארועי הקאה יכולים להיות גם ממקור של ראש, מערכת האוזניים. אבל מקובל שהקאה היא סימן אזהרה המצדיק ביצוע גסטרוסקופיה. החיידק לא קשור דווקא לקיום ארועי. הקאה. נא לבצע גסטרוסקופיה בדחיפות.

14/11/2013 | 20:19 | מאת: מרי

בנוסף היום בזמן ההקאה יצא דם! זה נותן אינדקציה למה זה יכול להיות?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול