רפלקס הקאה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/11/2013 | 15:43 | מאת: ויקי

אז ככה הסיפור הוא כזה, לפני פחות משנה הפסקתי לעשן לאחר 5 שנות עישון מכיוון שהסיגריות היו גורמות לי לבחילות נוראיות, לפני תקופה קצרה התחיל העניין להסתבך בך שהתחלתי להקיא כל דבר אפשרי שנכנס לי לגוף... מן רפלקס כזה שאי אפשר להשתלט עליו, כאילו זה יושב בוושט ולא זז, יש לציין גם שכאשר אני אוכלת ארוחה היא לא מתעכלת לי בקיבה וכשאני מקיאה אותה אני רואה חתיכות שלמות של אוכל לרוב כשאני אוכלת לפני השינה .. אי אפשר להמשיך ככה יש לי תור לרופא רק עוד שבועיים וחצי ... וירדתי המון במשקל ואני פשוט רוצה לחזור לאכול אוכל נורמלי כמו בן אדם רגיל ובלי לרוץ לשירותים !!! עזרו לי בבקשה.

12/11/2013 | 20:54 | מאת: רחל גינגולד בלפר

אין דרך לעזור בלי בירור מאיפה כל זה נובע: צריך הדמייה של הושט באמצעות גסטרוסקופיה. אין ברירה אלא לחכות לתור במרפאה. בהצלחה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול