עזרה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/11/2013 | 11:02 | מאת: שירלי

שלום רב, אני מעוניינת לבצע ניתוח שרוול. בבדיקת גסטרו נמצא כי יש לי דלקלת בוושט של 10 מ"מ כתוצאה מצרבות וריפולוקס.הומלץ לי לקחת כדור אומפרדקס 20 מ"ג. לפי מיטב הבנתי אין מניעה לקיים את הניתוח ואף להפך. הקופה עושה לי הרבה בעיות על כך, מה ניתן לעשות ? האם באמת ישנה מניעה מלבצע את הניתוח. אודה על תשובה. תודה רבה ויום טוב

לפי מה שידוע לי רפלוקס אינו מניעה לביצוע ניתוח שרוול בייחוד כי מדובר על 10 מ"מ, כלומר סנטימטר. מה שכן, ניתוח שרוול יכול להחמיר את הרפלוקס. אבל מי שקובע זה הכירורגים עצמם.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול