סרטייד וריפלוקס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

05/11/2013 | 19:43 | מאת: לי

נוטלת סרטייד במינון 50/500 מזה 6 שנים עם לסרוגין. החל מ-2009 יש אי סבילות לקטוז,אינני צורכת מוצרי חלב כרגע ובכל זאת יש לעיתים ריפלוקס אני מקפידה על תזונה מונעת. האם לדעתכם ייתכן קשר בין הופעת ריפלוקס למינון 50/500 סרטייד? מנסה לרדת ל-250 במעקב עם מומחה. תודה

אין קשר בין רגישות ללקטוז ובין ארועי רפלוקס. הרפלוקס נובע מחומצה שעולה מהקיבה לושט וזה לא קשור לרגישות למוצרי חלב. כמו כן אין קשר בין מינון הסטרואידים במשאף ,לבין רפלוקס.

17/11/2013 | 16:08 | מאת: לי

דר גינגולד בלפר תודה על תשובתך. זוהי תשובה שקיבלתי מרופא מומחה לאלרגיה ואסתמה "כן בהחלט מוצרי חלב ורגישות ללקטוז עשויים לגרום לבעיות קיבה ולרפלוקס שהוא עשוי לגרום לבעיות נשימה ואסתמה" חוות דעתך בבקשה תודה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול