כבר מיואשת

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/11/2013 | 14:42 | מאת: אני

אני ממאי עם כאבי בטן לסירוגין אבל כשהם מגיעים, כמו עכשיו, הם ממש חזקים. עשו לי כל כך הרבה בדיקות, נתנו לי 8!!! סוגי אנטיביוטיות ולא עולים עדיין מה זה יכול להיות. (היום עשו לי בדיקת נשיפה להליקובטור... מחכה לתוצאה). בכל מקרה הדבר העיקרי ששמתי לב אליו שכשאני אוכלת כואב פחות או לא כואב, אם אני לא אוכלת ולא שותה הרבה זמן ממש כואב לי.. אשמח לעוד רעיונות מה זה יכול להיות כי כבר עייפתי , זה כל כך כואב

04/11/2013 | 16:58 | מאת: לילך

נשמע כמו הליקבטר. אם זה הלקיבטר אז יש טיפול משולש שלרוב עוזר אל תתיאשי מבינה את ההרגשה שלך ולי יש גם בחילות בנוסף

05/11/2013 | 00:06 | מאת: אני

פשוט הבטן כל כך כואבת שלמרות שאני כל הזמן עם בחילות וגם מדי פעם מקיאה זה נראה כבר זניח. אם גם לך יש את זה והטיפול לא עוזר לך אז איך אני לא אתייאש? ממאי אני סובלת מזה, סיוט תודה

10/11/2013 | 08:52 | מאת: אני

יצא תקין

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול