דימום בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

31/10/2013 | 20:59 | מאת: אוראל

ערב טוב ד"ר, מזה חודש אני סובלת מעצירות קלה. ללא קשר,או אם יש תאמר לי אתה. היה לי לפני כחודשיים יומיים רצוף צואה שחורה.. מכוון שיש לי סדק בישבן בגלל מאמץ כלשהו שעשיתי כנראה ביציאה בשירותים, כואב לי נורא בכל פעם שאני צריכה להוציא קיבה ולפעמים על הצואה עצמה יוצא כתם דם ולפעמים גם בנייר. פעמיים כבר,אתמול והיום, הלכתי לשירותים ולאחר הצואה ממש כמו שתן יצא לי מאחור דם קל.. אני פוחדת מאוד ואינני יכולה לעשות בדיקת דם סמוי בצואה בגלל הסדק (ממילא יש דם) מה עליי לעשות? האם הדימום הזה הוא בגלל הסדק? או שכבר מדובר בבעיה בקיבה? אני מטפלת במשחה או משתדלת לטפל כל יום במשחה עבור הסדק,ואני סובלת מכאבים עזים מצד ימין ממש באזור הסדק כשאני בשירותים. יש לאמא שלי חברה שמצאו לה דם בקיבה וזה סרטני זה מפחיד אותי ואני נורא פוחדת מבדיקת הגסטרו שעושים בבתי חולים עם הצינור

31/10/2013 | 21:10 | מאת: אוראל

לאחר שפיכת הדם בשירותים כשניגבתי לא היה לי דם על הנייר כך שזה לא מהסדק?

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול