רעש חזק ומביך של גזים(נפיחות)

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

30/10/2013 | 12:24 | מאת: רוני

שלום רב כבר מזה שנה או יותר שאני סובל מרעשים חזקים של גזים(נפיחות) כאשר אני נכנס לשירותים בבוקר, יתכן גם במהלך היום. בנוסף לרעשים אלו, מדי פעם מתווסים גם גזים בתוך הבטן, דבר שנשמע כאילו אני נופח מתוך הבטן שלי. זה נורא מביך אותי להיות ליד אנשים ובכלל להכנס לשירותים בקרבתם. אינני יודע לאן לפנות דבר זה מאוד מביך ומעיק עלי. האם ישנו פיתרון? תודה רבה רוני

31/10/2013 | 14:46 | מאת: אופירה

אחותי סבלה מבעיה דומה, זה באמת לא נעים וכדאי שתקפיד להימנע ממאכלים שגורמים לגזים כמו חומוס, שעועית.. היא לקחה גם בהמלצת נטורופתית כמוסות שמן אורגנו פראי שעוזרות לתפקוד תקין של מערכת העיכול וגם מקלות על גזים ונפיחויות בבטן. כדאי שתייעץ גם מישהו מקצועי

03/11/2013 | 12:38 | מאת: רוני

היי, אשמח בבקשה לתשובה של רופא מומחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול