כאבי בטן לאחר טיפול במטרוגיל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

22/10/2013 | 12:02 | מאת: דן

חזרתי לפני שבועיים מטיול במזרח עם כאבי בטן מטורפים נשלחתי לבדיקות צואה ודם ובבדיקות צואה התגלו לי שני פרזיטים בבטן וקיבלתי טיפול במטרוגיל למשך 7 ימים. בבדיקות צואה לאחר הטיפול לא גילו פרזיטים אבל הכאבי בטן עדיין נמשכים אמנם לא בעוצמה שהיו לפני אבל אני עדיין מתעורר באמצע הלילה מספר פעמים וסובל מהתקפים של כאבי בטן במהלך היום. כרגע הפנו אותי לרופא גסטרו שיש לו תור רק בעוד חודש, שאלתי היא מה יכולות להיות הסיבות לכאבי בטן אם הפרזיטים חוסלו??? ואיזה בדיקות נוספות כדאי לעשות??? מה התרופה הטובה ביותר להקלה על כאבי הבטן - כרגע אני לוקח פפברין ואופטלגין טיפות.

כדאי לקחת פרוביוטיקה . הרבה פעמים לאחר נסיעות למקומות אקזטים וזיהומים יכול להתעורר תסמונת מעי רגיש

27/10/2013 | 14:59 | מאת: ד

אני גם סבלתי מאוד אחרי טיפןל בזה, הייתי ממליץ לך לבדוק הליקובקטר כי סבלתי המון זמן אחרי שהיה לי פרזיטים, ובאמת מצאתי הליקובקטר..ואני מטפל בזה ויש שיפור ב"ה בכאבים.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול