התייעצות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

21/10/2013 | 17:19 | מאת: יעל

שלום רב בשנת 2008 עברתי בדיקת ercp שהסתבך עקב אבן זעירה בכיס המרה לאחר כשבועיים נכנסתי להלם ספטי פרפורציה, עברתי כ-10 ניתוחים בבטן הוכנסתי דחוף לטיפול נמרץ מורדמת ומונשמת למשך כחודש וחצי ולאחר מכן בית לוינשטיין. לפני כשנתיים עברתי ניתוח נוסף לסגירת בטן, בחצי השנה האחרונה יש לי כאבי בטן ימנית חזקה עם כאבים בחגורת האגן, אני לא יודעת מה עלי לעשות ולמי לפנות אני חסרת אונים, אני יודעת שבדיקת גסטרו אני לא יכולה לבצע, הבעייה היא שמידי פעם אני מקבלת חום ולא מוצעים את הבעייה. אשמח מאוד אם תעזור לי. בברכה,

22/10/2013 | 20:09 | מאת: אבי

שלום יעל תוכלי אולי לפרט מה הסתבך בבדיקה שלך אני אמור לעבור את הבדיקה בעוד שבוע ואשמח לדעת לגביי הסיכונים ממשהו שעבר בדיקה זאת. בברכה

23/10/2013 | 01:56 | מאת: ****

שלום רב, אני לא מוצאת את ההודעה שלי, אשמח אם תעביר לי אותה שאוכל להתייחס ביתר פירוט, באם מדובר בבדיקת ercp לי נגרם נקב בתריסריון וזה גרם לי לסיבוך מאוד קשה שהתוצאות שלה ניכרות עד היום אני הגעתי לטיפול נמרץ מונשמת מורדמת על סף מוות ולאחר מכן בית לוינשטיין, היא בדיקה עם סיכונים, יש כאלה שעוברים אותה בהצלחה, אצלי זה לא צלח בהצלחה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול