כאבים באזור הוושט

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/10/2013 | 12:58 | מאת: דנה

אתמול אכלתי אוכל ככל הנראה במהירות, וקרה מצב שלפתע ההאוכל לא נבלע. שתיתי ואז הרגשתי שבכוח האוכל נבלע. לאחר מכן החלו להיות לי כאבים באזור הוושט, בעיקר אחרי שאני אוכלת. לעיתים מרגישה שריפה ולעיתים הוא הופך לכאב שלא עובר. אני בת 21, בריאה בדר"כ. ייתכן כי יש לי שריטה בוושט (הכאב באזור מרכז בית החזה). אם כן, מה הטיפול בעצם? זה עובר מעצמו? ומה כדאי לאכול? אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש.

יכול להיות שיש איזו פגיעה ברירית של הושט אבל לא ניתן לדעת. אם יחמיר נא לפנות לביצוע גסטרוסקופיה ואם לא, יחלוף מעצמו.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול