הליקובקטור פילורי בהריון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/10/2013 | 13:23 | מאת: אני

האם בזמן הריון (שבוע 16-17 אם יש חיידק פילורי אסור לקבל אנטיביוטיקה או משהו שיעזור להשמיד את החיידק ? מה אפשר לתת בזמן ההריון? סובלת מכאבים!

אנו ידועים שרק אחד מתוך שלושה עשר איש שלוקים בהליקובקטר פילורי. אכן הכאבים שלהם עוברים, כלומר, מה שאני מנסה לומר, זה שסביר להניח שהכאבים שיש לך הם לא מהחיידק. לכן אנא היוועצי עם הרופא נשים שלך או גשי ללמרפאה גסטרואנתרולוגית, ייתכן והכאבים הם מלחץ של הבטן, מארועי צרבת שאת לא מרגישה וכו'.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול