כאב בטן אמצעית ועצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/10/2013 | 17:33 | מאת: עדן

שלום רב! לפני חמישה ימים התחילו לי כאבים חזקים בבטן האמצעית. הבנתי שזה יכול להיות קשור לעצירות. ביום הראשון של הכאבים הצלחתי להוציא קצת צואה,ואתמול עשיתי חוקן אבל הוא עזר לי חלקית,יצא לי רק קצת וכל השאר נשאר בבטן. אני שותה הרבה מים אבל בינתיים אני לא רואה שום שיפור. הקטע הוא שאני מרגישה כאילו הצואה תקועה במעיים ואני לא מרגישה שאני צריכה לשירותים.זה ממש מציק לי ואני לא יודעת מה לעשות.הרופאה שלי אומרת לי שאני צריכה לשתות מים פושרים,לאכול שזיפים מיובשים ודברים כאלה אבל אני לא מרגישה שזה עוזר.אני מיואשת כי אני עד עכשיו מרגישה אי נעימות בבטן וזה ממש מציק לי. יכול להיות שזה קשור לבעיה במעיים?:איטיות מדי או משהו כזה? (בת 17)

עצירות חדשה מצדיקה בירור תפקודי בלוטת תריס. כמו כן ייתכן שבמקרה שלך זה היה שבוע חד פעמי.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול