גי'ארדיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

14/10/2013 | 13:44 | מאת: ב

האם שמעתם על החיידק הזה? והאם גם אחרי שהוא נעלם (אחרי טיפול ובדיקת צואה שלילי) הוא משאיר נזקים? והאם הם מסוכנים? כי מאז אני עדיין הם כאבים נעשו בדיקות והם ב"ה שלילים והאם הוא גורם לאלרגיה כלשהי?

האם שמעתם על החיידק הזה? -- ? והאם גם אחרי שהוא נעלם (אחרי טיפול ובדיקת צואה שלילי) הוא משאיר נזקים? -- לא והאם הם מסוכנים? -- לא כי מאז אני עדיין הם כאבים -- ? נעשו בדיקות והם ב"ה שלילים -- טוב והאם הוא גורם לאלרגיה כלשהי? -- לא

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול