רופא גסטרו

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

13/10/2013 | 03:15 | מאת: ר.ק

בתי בת 18 ועומדת לעלות לישראל במסגרת גרעין צבר מארהב. היא אובחנה כסובלת מקרוהן לפני שנה וחצי. אני מבקשת המלצה על רופא המתמחה במחלה שתוכל להיות מטופלת אצלו במסגרת קופת חולים. רופא מומחה שמכיר מחקרים חדשים ויוכל לטפל בה בצורה האופטימלית ביותר. לצערי בשנה האחרונה היו לה שני התקפים של המחלה והיא טופלה בסטרואידים בנוסף לתרופה הרגילה. הייתי גם רוצה לדעת אם יש מחקרים חדשים שנותנים תקווה לריפוי המחלה ולא רק לטיפול בתרופות הנוראיות הקיימות כיום. תודה, אמא מודאגת

את בפורום בילינסון, האם כוונתך להמלצה לרופא "חוץ מרופאי בילינסון"? יש יחידות IBD טובות מאוד באיכילוב, תל השומר, רמב"ם, הדסה, שערי צדק וסורוקה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול