דקירות בקיבה וסחרחורות לסירוגין

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/10/2013 | 20:35 | מאת: לירן

אני בת 20, לפני כשנה גילו לי חיידק הליקובקטר בקיבה לקחתי טיפול אנטיביוטי משולש אך חזרו לי כאבים בבטן לאחר ארוחות(אני אוכלת מעט) הקאות מידי פעם, הפעם האחרונה שהקאתי הייתה לפני שבוע, ומידי פעם יש לי דקירות בבטן, זה לא על בסיס יומי אך זה מידי כמה ימים בין אם אני אוכלת או לא, דקירות חזקות בקיבה ולאחר שהם עוברות יש כאב עמום באזור..יש לציין כי עשיתי בדיקת נשיפה לפני כשבועיים והיא יצאה תקינה, כלומר זה לא החיידק..

יכול להיות שהדקירות נובעות מאבנים בכיס מרה, או דלקת בקיבה, או בכלל ממקור של המעים הגס. צריך לבוא למרפאה בצורה מסודרת להחליט על גסטרוסוקפיה או קולונוסקופיה או שתיהן. בהצלחה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול