כאבים ממושכים בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

12/10/2013 | 08:16 | מאת: דקל

שלום, אני בת 23, סובלת מזה שנה בכאבי בטן ברום הבטן באמצע מצחת לצלעות בעת ההתעוררות מהשינה. הכאבים מופיעים בכל יום כשאני מתעוררת ונמשכים כרבע שעה לפעמים יותר, הכאבים מופיעים גם אחרי שנת צהריים. לגבי אוכל - ניסיתי לא לאכול מספר שעות לפני השינה ואין שינוי, גם ארוחת בוקר לא מקלה. בדיקות שעברתי - גסטרוסקופיה לפני שנה כשרק התחלתי להתלונן על הכאב, בדיקת אולטרסאונד בטן ותבחין נשיפה להליקובקטור. כירורג בדק אותי לאפשרות לבקע ושלל. כל הבדיקות תקינות. איני יודעת מה עוד לעשות או לבדוק, ומבקשת יעוץ והכוונה, תודה רבה

13/10/2013 | 06:40 | מאת: רפיו

את כל הבדיקות גסטאו וקולונסקופיה. אולטרא ודם רגישות לאכול. יגידו שזה מעי רגיז רגיש. אל תקחו כדורי הרגעה כמו נירוקסל שהם נותנים . תנסו לא לאכול פירות. כדורים נוגדי גזים. והכי חשוב. תנסו מינון נמוך מאוד של פריזמה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול