מיימת בחלל הבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

09/10/2013 | 20:21 | מאת: לי

שלום, מה המשמעות: peritoneal fluid cytospin-reactive mesothelial cells and numerous granulocytes בתודה לי

לא אמור להיות נוזל בחלל הפריטוניאום. השאלה מה גרם לו. תאי מזותל יכולים להיות מכל מיני סיבות. חסר רקע רפואי וכו'.

10/10/2013 | 18:44 | מאת: לי

תודה. רקע: בן 89, סרטן במעי הגס שלא נותח, התגלה לפני 3 חדשים. סרטן הערמונית שלא נותח- מטופל בכדורים. בעיות קרדיולוגיות- ניתוח מעקפים לפני 20 שנים.מאז נשא של אפטיטיס C. לאחרונה אנמיה קלה ועייפות. צלול לחלוטין מבחינה קוגניטיבית. בתודה מראש, לי

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול