כאבים בבטן תחתונה שמאלית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

07/10/2013 | 16:04 | מאת: עדית

שלום רב, לאחרונה סובלת מכאבים בבטן תחתונה צד שמאל, כאב חד וחולף. נדמה לי שיש קצת בחילות. נקבע לי תור לרופאה בשבוע הבא, עד אז מעוניינת לדעת מה האפשרויות? איזה בדיקות נראה לך שצריך לבצע. בתודה עדית

מאוד חשוב מה הגיל אבל בכל מקרה אבחנה מבדלת יכולה להיות בעיה גיניקולוגית ולכן צריך גם בדיקת רופא נשים, כמו כן ייתכן שהכאב הוא ממערכת העיכול - סעיפים במעי וכו'. ואז צריך קולונוסוקפיה. אבל חכי לתור המסודר בוא ניתן יהיה להתרשם גם מבדיקות מעבדה ואנאמנה רפואית מסודרת. בהצלחה,

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול