מחלת הקרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/10/2013 | 22:56 | מאת: דנה

שלום, אני כבר בת 19 וסובלת ממחלת הקרוהן, התסמינים שהיו לי הם לפני כארבע חמש שנים של דם בצואה ואף פעם לא הובחן אצלי המחלה הזאת, כלומר כול הזמן קישרו את הדם לתזונה לא נכונה אולי לרגישות לאוכל מסוים או טחורים. עד שעכשיו הוחלט לעשות לי בדיקת קולנוסקופיה מלאה הכוללת כניסה לTI, ולאחר מכן הובחן לי המחלה.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, איך עד עכשיו לא הרגשתי את שאר התסמינים של המחלה? כי כנראה עד שהצביעו וגילו את זה בצורה ודאית יש לי את המחלה באזור ה4-5 שנים ועד עכשיו הייתי נחשפת רק לדם בצואה.

איך עד עכשיו לא הרגשתי את שאר התסמינים של המחלה? -- טוב מאוד שלא חווית את כל מגוון התסמינים - הקשים לעתים - של המחלה כי כנראה עד שהצביעו וגילו את זה בצורה ודאית יש לי את המחלה באזור ה4-5 שנים ועד עכשיו הייתי נחשפת רק לדם בצואה -- דנה, אני לא מבין מה שאלתך

09/10/2013 | 00:53 | מאת: דנה

אני רוצה לשאול מה זה אומר שהCPR שלי הוא כרגע 13.8, מה דרגת החומרה של המחלה? תודה..

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול