כאבים ולחץ באזור החזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

04/10/2013 | 20:43 | מאת: אור

שלום רב, אני בת 21, בריאה בדכ. לפני מספר ימים קמתי בבוקר עם כאבים עזים בחזה ובסרעפת, קושי לנשום ולחץ כבד על האזור. כשהגעתי לרופאת המשפחה היא בדקה אותי וטענה שיש לחץ/פמפומים על המערכת שמחברת את הושט והקיבה. רציתי לשאול, מכיוון שברגע לחץ לא שאלתי את הרופאה - ממה נגרמים הפמפומים האלה? האם יש דרך למנוע אותם ? אשמח לקבל תשובה תודה רבה מראש

לא ברור לי לאיזה פימפומים הרופאה התכוונה. תבררי איתה מה המינוח הלועזי מקצועי שאליו היא התכוונה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול