דימום למרות שבדיקה תקינה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

02/10/2013 | 21:54 | מאת: איילה

ראשית תודה רבה על התשובה. אתה ממליץ לי על פרוטולוג איזה בדיקה הוא אמור לעשות אתה אומר שקולונו לא מדגים טוב את התעלה וגאנאלית למה הכוונה ? במהלך השנים המחלה שלי מתנהגת כך כפי שכתבתי לך בהודעה הייתי אצל פרוטולוגים ואמרו לי שיש טחורים פנימיים קטנים שלדעתם זו לא הסיבה לדמם לפנות לגסטרו...... אשמח לקבל הכוונה תודה איילה הג

התעלה האנלית = מס' ס"מ אחרונים של המעי, העוברים בתוך שרירי רצפת האגן. הם לרוב מכווצים, ומודגמים יותר טוב בבדיקת פרוקטולוג מאשר בקולונוסקופיה. אין הכוונה ל"תעלה ווגינאלית" (האם התכוונת לנרתיק?) - זה לא מתחום דרכי העיכול.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול