גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

28/09/2013 | 03:51 | מאת: אור

שלום, לפני כחודשיים תחושה שמשהו מפריע לי באזור הושט בבליעה וגם כשדיברתי התחלתי להשתעל ומשהו הציק לי בגרון. בבירור עם הרופאת משפחה ו-א.א.ג לא היה ממצא. א.א.ג. שקל אפשרות כל צרבת ולפנות לגסטרו. לאחרונה צצה תופעה נוספת של ריבוי גזים, נפיחות עם ריח לא נעים.התור לרופא גסטרו רחוק ובינתיים אין אבחנה. עליי לציין כי אני שותה הרבה משקאות מוגזים.לאחרונה אכלתי הרבה גלידות. אינני שותה חלב.האם יש קשר? מה לעשות?אני באה בחברת אנשים ועובדת וזה לא נעים.ייתכן שיש בעיה במעיים?

28/09/2013 | 03:56 | מאת: אור

בהמשך לפנייתי הקודמת עליי לציין כי אני מרבה להיכנס לשירותים ויש לי צואה כמה פעמים ביום. הצבע שלה ירוק ולא רגיל. זה גרם לי כבר לפצעים בפי הטבעת.תודה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול