דלקת בכיס המרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

25/09/2013 | 18:30 | מאת: אנה

אימי בת 82 הייתה מאושפזת בבית חולים והשתחררה לפני שלושה ימים. אובחנה אצלה דלקת בכיס המרה, טופלה בפלג'יל וציפרוגיס. החליפו אתהתרופה לאדלאצין סי. אימי לא מסוגלת לשתות ולאכול, כל לגימה קטנה גורמת לכאבים עזים בצד ימין העליונה של הבטן וצרבת חזקה מאוד. מה ניתן לעשות? בית חולים\רופא הביתה? תודה.

קשה ליעץ לך דרך המחשב מבלי לבדוק את הבטן ומצבה הכללי של אמא . הייתי מנסה להוסיף כדור אומפרדקס או גסטרו ועוקבת ואם אין הטבה לחזור לחדר מיון

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול