כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/09/2013 | 17:57 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור לפני כשבוע וחצי הופיעו לי כאבי בטן עם שלשולים במשך יומיים , הרופאה חיפשה חיידק הילקובטור פילורי בצואה והתוצאה הייתה שלילית.. במשך כשבוע יש לי תחושה מוזרה בגוף תחושה של הקאה מוזרה מה יכול להיות הבעיה דוקטור אני כבר מיואש .. אני בן 19 ואני חושב שיש לי איזה סרטן חס ושלום או משהו כזה.. מה עליי לעשות ?

כיום מקובל לבדוק הליקובקטר פילורי באמצעות תבחין נשיפה ולא בצואה. בכל מקרה לעיניין ההקאה, ייתכן ומדובר בוירוס. או בעיית א.א.ג שגורמת לבחילה והקאה. צריך לבוא למרפאה בצורה מסודרת לראות אם עדיין הבעיה נמשכת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול