תוצאות בדיקה גסטרואנטרולוגית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/09/2013 | 09:15 | מאת: עליזה

עקב כאבים הופניתי לבדיקה ואלה תוצאותיה: ושט- נמצאה דלקת בדרגה A סוגר תחתון נסגר חלקי\ קיבה - נמצאה דלקת בדרגה קלה באנטרום, גוף, נלקחו ביופסיות.\ בצל התריסריון - נמצאה דלקת בדרגה קלה/בינונית. חלק שני של התריסריון - רירית תקינה נלקחה ביופסיה עדיין אין תשובות . ידוע שיש לי הליקובקטר... זה נשמע מסוכן... מה הטיפול? רק אנטיביוטיקה? מה לגבי תזונה? בקיצור אלוהים ישמור מה זה????\

ממה שאת מתארת (תשובות הביופסיה) לא ברור כיצד את יודעת שיש לך הליקובקטר פילורי. יש דלקת אבל האם היה כתוב שנמצא חיידק או שאין עדיין תשובת ביופסיה. בכל מקרה גם אם יש לך הליקובקטר פילורי, אין מה להילחץ. זהו חיידק בו נדבקים כבר בילדות, מאמא לילדיה. כלומר יש לך אותו שנים רבות. יש טיפול אנטיביוטי לעשרה ימים שמקבלים. אבל את צריכה לפנות לרופא המשפחה שלך כדי להתחיל את הטיפול. בהצלחה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול