ארוזיות עדינות קלות ברקטום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/09/2013 | 23:13 | מאת: אני

שלום רב, אני עברתי קולונוסקופיה כחלק ממעקב אחר הפרוקטיטיס. ממצאי הבדיקה הינם "רירית המעי תקינה. ברקטום ארוזיות עדינות קלות." מסקנה - פרוקטיטיס בהפוגה. רציתי להבין מה זה אומר 'ארוזיות עדינות קלות'? למה הכוונה? האם זה מהווה סיכון כלשהו? האם זה קשור או לא לפרוקטיטיס שכרגע נמצא בהפוגה. אני יכולה הלעיד שבהכנות לבדיקה לאחר נטילת הפרוקסלקס השני התחיל לשרוף לי בעת הליכה לשירותים, כנראה מהחומציות והרגשתי שממש נוצרו לי חתכים או פצעים בפי הטבעת ששרפו בכל פעם שהלכתי לשירותים. האם יכול להיות שלכך הכוונה? תודה רבה ושנה טובה.

ארוזיות -- התכיבות שטחית של השכבה הפנימית של המע. דומה לכיב רק הרבה יותר קטן והרבה יותר שטחי. כל השאר - פרשנות של הרופא המבצע

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול