נפיחות וכאבים בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/09/2013 | 20:48 | מאת: אבי

שלום ד"ר. אני בן 23,בריא בדרך כלל. היום בערב,באופן מאוד מפתיע הרגשתי מעין הפיחות .אני חייב לציין שאכלתי מס' שעות לפני המאורע. הנפיחות נהייתה יותר מורגשת והתלוותה עם כאבים (אני מרגיש כאילו יש לי משהו בתוך הבטן).כשהרמתי את החולצה,ראיתי באזור הבטן (מסביב ומעל לטבור) נקודות אדמותו קטנות ורבות. אני באמת לא יודע מהי הסיבה,מבנה גופי הוא רזה,כך שאין לי באמת מושג מאיפה הכאבים והנפיחות יכולים לצוץ. אני מאוד חושש,אודה לתגבותך. יום מעולה!

קשה לדעת ממאורע חד - פעמי, מה גרם לו. במידהו ארועי הנפיחות נשנים להגיע למרפאה גסטרואנתרולוגית בצואה מסודרת.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול