פרוקטיטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/09/2013 | 17:05 | מאת: ירון

שלום רב, שתי שאלות ברשותכם: 1. האם מתן ראפאסאל חוקן שנשמר כל הלילה במעי יכול לצפות את הצואה (חלקית) במעטה לבן עם פעולת מעיים ראשונה בבוקר? 2. האם זה בטוח ליטול 2 גר' קפסולות כורכומין+פפרין ליום למשך תקופה ממושכת (שנים ויותר...)? תודה רבה לסגל הפורום.

1. האם מתן ראפאסאל חוקן שנשמר כל הלילה במעי יכול לצפות את הצואה (חלקית) במעטה לבן עם פעולת מעיים ראשונה בבוקר? -- למה אתה שואל? 2. האם זה בטוח ליטול 2 גר' קפסולות כורכומין+פפרין ליום למשך תקופה ממושכת (שנים ויותר...)? -- זאת שאלה למי שנותן כורכומין -- לא חושב שיש רופאים (או חולים) עם ניסיון טיפול של שנים רצופות - מדובר במודה חולפת

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול