שילשולים בכל בוקר, ורעש חזק בעת מתן הצרכים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/09/2013 | 10:09 | מאת: ערן

שלום רב בשנה האחרונה כמעט בכל בוקר יש לי שלשולים, וכאשר אני נמצא בשירותים בהתחלה מצורף ליציאה גם רעש חזק של נפיחה, זה בלתי נסבל והאמת שאני קצת מתבייש לעשות צרכים בקרב אנשים. מה אני יכול לעשות? תודה

16/09/2013 | 21:52 | מאת: עמי

היי ערן, אם זה משהו שנמשך כבר שנה אני חושב שכדאי ללכת לרופא שיפנה אותך לבדיקות מקיפות. גם לי היתה תקופה ארוכה עם בעיות עיכול והאמת שעכשיו אני יודע להגיד שהרבה מזה זה גם לחץ (בטן היא אחד המקומות הראשונים שסטרס מתבטא בהם..). אפשר להבין למה אתה מובך. נסה למצוא דרכים בהן תוכל להתפנות לרוב בביתך ולא במקומות ציבוריים ואם אין ברירה בטח תרגיש יותר בנוח במקומות שאפשר לשים מוזיקה או להפעיל טלויזיה.. אני לוקח מאז וגם עכשיו כמוסות תמצית עלי מרווה של סולגאר, הן ממש מרגיעות את הבלאגן בבטן ואולי יעזרו גם לך, שווה לנסות. בשורה התחתונה- גש להתייעץ עם רופא. תרגיש טוב!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול