תוצאות בדיקת גסטרו עקב כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

15/09/2013 | 08:20 | מאת: דני

בוקר טוב לאחר גסטרוסקופיה בבדיקה עצמה הבודק אמר שנראה תקין בכל זאת לקח ביופסיה בתוצאות הביופסיה כתוב: moderate chronic active corpus gastritis h. pilory present רציתי לשאול: האם זה יכול לגרום לכאבים בחזה? האם דורש טיפול? בברכה

לפי תשובת הביופסיה יש לך הליקובקטר פילורי. גש לרופא המשפחה לקבל טיפול. אנו ידועים כי אחד מתוך 13 איש שיטופלו לחיידק תהיה להם הקלה בכאבים. אז טפל בחיידק, ותראה אם כאבי החזה יעברו לך

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול