כאבי בטן חוזרים למס שעות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

10/09/2013 | 01:48 | מאת: מיכל

שלום מזה חודש כאבי בטן.התחיל ככאבי בטן תחתונה .בעיקר צד שמאל.בהמשך הכאב היה מפושט .כרגע בעיקר באזור הטבור ומעלה.התקפי כאב חזקים למספר שעות.בעיקר בימים בהם אוכלת ארוחה מלאה יותר.גזים נעים במערכת העיכול מקלים מעט למספר רגעים.טעם מר בפה.בדיקות דם תקינות .ממתינה לגסטרוסקופיה קולונסקופיה ואולטרסאונד.הכאב החזק יותר בעיקר בערב-לילה מקרין לגב ולעיתים לחזה כמו מה זה יכול להיות?

בד"כ כאבים בטן התקפיים, למספר שעות יכולים להתאים לאבנים בכיס מרה. צריך בהחלט לבצע סונר בטן לשלול אבנים בכיס מרה.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול