צואה דביקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/09/2013 | 16:53 | מאת: א.

שלום, קודם כל, מצטער אם אני כותב תיאורים מגעילים. אני בן 16, ובכבר לפני 3-5 חודשים בערך שמתי לב לתופעה בעייתית, שאני נמצא הרבה זמן בשירותים, הניקיון דורש יותר ממספר מצומצם של ניגובים, לפעמים עד כדי כך שאני נפצע, לפעמים קורה שאני גם לא "מתרוקן" לגמרי וכי יש לי עוד "מה לתת" ולא מצליח, ובנוסף לכך הצואה יוצאת דביקה ונמרחת [שוב, מצטער מאוד על התיאור], לא רק על האסלה...

נסה להוריד מוצרי חלב ואם אין שיפור גש ךלגסטרואנטרולוג . יתכן ופיתחת מעי רגיז

16/09/2013 | 14:44 | מאת: א.

תודה ד"ר.

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול