שיקום אוכלוסיית המיקרואורגניזמים הטובים במעיים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

08/09/2013 | 12:29 | מאת: נתן ש.

הומלץ לי לקחת חיידקי Lactobacillus acidophilus בריכוז המירבי, יחד עם היוגורט בבוקר כדי לשקם אוכלוסיה במעיים, לאחר טיפול אנטיביוטי עוצמתי שחיסל שם חיידקים. שאלתי: 1. האם החיידק הזה לבדו מספיק? 2. האם להערכתך (בהיעדר נתונים אחרים) הקפסולות הנמכרות בחנויות טבע והמכילות את החיידקים Lactobacillus acidophilus יעשו את העבודה הדרושה של שיקום אוכלוסיית חיידקים אלה במעיים שלי? 2. האם מומלץ לקחת גם חיידקים אחרים? 3. מה המלצתך העקרונית בנושא אכילת חיידקים לצורך שיקום אוכלוסיית המעיים ? (לדוגמה: איפה אפשר למצוא אותם? האם בצורתם היבשה הם יעילים? וכד') 4. איפה משיגים חיידקים כאלה?

כל בית מרקחת כולל של קופות החולים מחזיקים סוגים שונים של כדורים ואבקות וכולם סהכ די יעילים ומומלצים לאחר אנטיביוטיקה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול