תוצאות חיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

06/09/2013 | 19:34 | מאת: אפ

התוצאה של בדיקת הנשיפה 84.56 צבוע באדום ובנוסף כתוב כשלוחצים על התוצאה כתוב: ערכי ייחוס: שלילי - קטן 5-מ זה אומר שיש לי את החיידק?

08/09/2013 | 12:49 | מאת: נתי

מניסיוני האישי התוצאה החיובית ויש לך את החיידק. כל תוצאה מעל 5 מראה שהחיידק ישנו ופעיל. המלצה שלפיה פעלתי וסילקתי אותו: במקביל לטיפול האנטיביוטי. במשך חודש לפחות לקחת 1 כף שמן קוקוס מיד בבוקר עם ההשכמה ובערב לפני השינה. עדיף שמן קוקוס שנכבש בכבישה קרה והוא לא מזוקק. לאכול רק: ירקות (חיים או מבושלים) ובשר כבש במשך חודש. השילוב פעל להפליא וכיום יש לי 0.2 לעומת 5 המקסימום שמותר. בריאות שלימה ושנה טובה!

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול